Ninjas in Pyjamas, en av världens största och mest kända e-sportsorganisationer, flyttar till Stockholmsverken. På 450 kvadratmeter i korsningen Magnus Ladulåsgatan och Rosenlundsgatan kommer deras stabsorganisation att flytta in.

Ninjas in Pyjamas är en av världens största e-sportsorganisationer och tävlar bland annat i titlarna CS:GO, Dota 2 och Fortnite. De äger även det uppskattade varumärket Xtrfy som förser spelare med kläder och speltillbehör såsom headsets, tangentbord och datormöss.

– Ninjas in Pyjamas varumärke och arv bygger på passion och organisk tillväxt över en lång tid. Vi utvecklas snabbt och befinner oss i en intensiv fas i vår utvecklingsresa just nu. Därför är vi glada att kunna ge våra medarbetare ett kontor i en spännande industriell miljö med närhet till Nordens centrum för spelutveckling, säger Casey Al-kaisy, marknadsdirektör, Ninjas in Pyjamas.

Innan Ninjas in Pyjamas flyttar in i sina nya lokaler kommer de att sitta hos co-workingföretaget The Park som öppnar i Stockholmsverken i mars.

Stockholmsverken är ett av Södermalms klassiska industrikvarter som AMF Fastigheter utvecklar till en ny plats för arbete, möten och umgänge. Totalt utvecklas 23 000 kvadratmeter till arbetsplatser som kan välkomna en bredd av företag och gatuplanen öppnas för restauranger och caféer. Kvarterens innergårdar kommer också att utvecklas och öppnas för allmänheten.

– Vi är väldigt stolta över att ett av världens starkaste e-sportsvarumärken väljer att flytta till Stockholmsverken. Vi tror och hoppas att de ska få alla förutsättningar att växa och utvecklas här och ser fram emot att deras kreativitet och driv blir en del av Stockholmsverken. Det är extra glädjande att vi får möjlighet att välkomna dem redan i april då de flyttar in hos The Park, tills deras nya lokaler är redo, säger Tove Törneman, projektchef för Stockholmsverken, AMF Fastigheter.

Inflytt sker under hösten 2019.

För ytterligare frågor, kontakta:

Marcus Hallberg, presskontakt, AMF Fastigheter
08-696 13 31
marcus.hallberg@amffastigheter.se

Om AMF Fastigheter
AMF Fastigheter är ett av Sveriges största fastighetsbolag med 36 kommersiella fastigheter i Stockholm och Sundbyberg. Genom att utveckla och förvalta våra kontor, handelsplatser och kvarteren runtomkring bidrar vi till en levande och attraktiv stad. AMF Fastigheter är ett helägt dotterbolag till pensionsbolaget AMF. Fastighetsportföljen som AMF Fastigheter förvaltar har idag ett marknadsvärde om cirka 68 miljarder kronor. Läs mer på www.amffastigheter.se

Kontakt


Marcus Hallberg

Presskontakt

marcus.hallberg@amffastigheter.se

08-600 68 87

070-266 42 94

Tina Landelius

Presskontakt

tina.landelius@amffastigheter.se

08-600 69 26

0722-35 32 69

Presstelefon (jour)

Pressfrågor utanför ordinarie arbetstid

press@amffastigheter.se

0738-36 34 50